Hver gang, når jeg læser en roman eller set en romantisk film jeg spekulerede på, hvad der kunne have happenned til de vigtigste heltinde efter billedtekster havde været vist op. For nogle år siden, jeg læste sådan-som romantisk elsker historier, og jeg kiggede på glade ansigter fanget på billeder, og det hele virkede lidt af et eventyr for mig. Berømt, alle eventyr starter med magisk kendt ord, som der var engang… og jeg blev ved med at tænke, hvad der sker, derpå… Har været bryllup? Hvis lykkeligt nogensinde efter den har fundet sted?

Nu giver jeg alle piger, der er stadig tøver eller har nogle betænkeligheder med hensyn til en udenlandsk prins direkte svar. Derpå er det kun bliver bedre. For næsten et år siden jeg var bekymret for mine forældres reaktion på min udenlandsk prins fra Sverige. I følge nu jeg er kun bekymret over, om alle nødvendige dokumenter for visum mine forældre, fordi de er komme til mit bryllup ceremoni i Stockholm i sommer.

Så, hvad der er sket i mit liv siden jeg tiltrådte Paradise Date agentur? Fremmest er jeg helt lykkelig brud officielt. Yarmo lavet en fantastisk romantisk forslag. Som i Hollywood-film, min finger er smukt og diamondfully ringmærket. Og nu er jeg positiv forberedelse til mit bryllup, der finder sted i løbet af sommeren.

Det er blevet et halvt år, da jeg bor i Stockholm. Jeg har allerede fået opholdstilladelse, og hver dag jeg går for det svenske sprog kurser. Jeg har fået en masse nye venner. Yarmo introducerede mig til hans venner, og vi tilbringe en fantastisk tid, og har en masse sjov sammen. Vi rejser meget og opdage nye lande. Den heldigste begivenhed i mit liv, der vil ske i denne sommer – min store bryllupsdag. Og til efteråret skal bringe lige så vigtigt lykkelige begivenhed. Men lad mig holde det som en hemmelighed for nu.

At være lykkelig op til tusind og én procent – er utilladelig luksus. Ikke på den måde!! At være lykkelig op til tusind og én procent – er tilladte virkelighed. Jeg har lavet min beslutning om at give min historie en offentliggjorte version for at bringe mere inspiration og tillid til alle de piger, som stadig tøver. Når jeg inspireret af min nære ven og jeg ved, at vi skal læse hendes kærlighedshistorie i nærmeste fremtid. Og hvad mere er, jeg har en stor chance for at se min ven oftere, fordi Sverige og Norge er ikke langt fra hinanden.
Ved hjælp af en lejlighed, jeg skal udtrykke min taknemmelighed over for Paradise Date agenturet i Kharkov og en meget speciel tak til Svetlana Mukha – DIREKTØR Paradise Date agentur. På grund af hendes afsætte og oprigtig holdning og pleje mest romantiske kærligheds historier forvandlet til ægte kærlighed, derpaa.

Snart jeg er planlægning til at besøge Kharkov, og jeg vil helt sikkert falde rundt på kontoret. Dette sted er virkelig meningsfuldt for mig, fordi det var, at særlige kilde, hvor min kærlighed historien tager sin begyndelse. Er virkelig glad for jeg ønsker at alle tøvende, skeptisk, men ensomme hjerter til at prøve deres held og lykke med Paradise Date agentur. Hvem ved, måske næste bestemt kærlighedshistorie vil blive din. Paradise Date agenturets manager bemærk! Falde, 2014 Helena og Yarmo er glade forældre!! Tillykke med den smukke lille pige!!!