Hej, alle! Mit navn er Tatiana og jeg vil gerne dele min kærlighed historie med dig. Jeg håber, at denne utrolige kærlighedshistorie inspirerer nogen til at deltage ParadiseDate agenturet, og vil nogen være heldig at møde sin skæbne, som det skete for mig. På det tidspunkt, da jeg spurgte for professionel hjælp i Paradise Date agenturet, at det var vanskeligt for mig at tro, at min bedste halvdel ville være fra Düsseldorf oprindeligt. Helt ærligt, jeg var selv en skeptiker og vantro i den succes, hvis denne idé. Jeg var helt overbevist om, at tendensen til, at størstedelen af udenlandske mænd er til at se for de yngre damer. Og hvad er det vigtigste, at jeg var i min midten af 40’erne for at øjeblik! Jeg var bange for, at min alder kunne blive anstødssten på min vej til succes. Hvor dumt af mig! Jeg indså da jeg stiftede bekendtskab med Aiden i første omgang, at hans hensigter er sande og alvorlige. Vores er bestemt møde efterlod ingen plads til nogen tvivl. Lad mig være åben, for jeg har aldrig mødt en så oprigtig og omhyggelig mand i mit liv. Han fik mig til at føle naturlig kvinde, tør jeg sige det så, og jeg kunne ikke hjælpe falder i kærlighed med ham. Heldigvis har vi begge oplevet gensidige følelser. Jeg vil gerne udtrykke min taknemlighed til Paradise Date agency co-arbejdere og en særlig tak til Mila for hendes omsorg og professionalisme. Ønsker alle kvinder og mænd til at tro på deres indre styrke og lykke. Lad ægte kærlighed kommer ind i dit liv. Det er aldrig for sent at ændre dit liv til det bedre. Kærlighed og lad kærlighed.